Ajankohtaista

LIVE-treenit  Kunnostamon Facebook-sivuilla!

▶️Tule ilmoitettuun aikaan Facebookiin sivulle:
❎ Sivuilla alkaa näkymään LIVE-lähetys, jossa ohjaan treenin livenä.
❎Treeni tallentuu myöhempää käyttöä varten.

🧡Anna näkyvyyttä Kunnostamolle SoMessa: #kunnostamo -jaot sosiaalisessa mediassa omasta treenistä ja fiilisten jakamista, tykkää sivusta Facebookissa ja Instagramissa julkaisuista, jaa tapahtumia, kerro mitä teet! Tämä lämmittää Anu-koutsin sydäntä erityisesti!

Treenimaksu 5€/treeni:
✅ Tilisiirtona FI54 1544 3000 1588 94 (saaja: Tmi Anu Suotula) viesti livetreeni ja pvm
✅Mobiilimaksulla: 0445577677
▫️Pivo ▫️MobilePay ▫️Nordea Siirto -toiminnolla
✅Liikuntaedulla:
▫️SmartumPay-sovelluksen kautta tai ▫️verkkopalvelusta EazyBreak, Edenred, ePassi (Kunnostamo)
▶️Liikuntasetelit allekirjoituksella:
▫️Smartum-setelit ▫️ Tyky+setelit
Postitus tai toimitus postilaatikkoon Kunnostamo, Niittytie 36, 91100 Ii
✅Prepaid-treenipassi: ▫️nettajanvarausjärjestelmässä on tarjolla LIVE-treenipassi, jolla treenaat kymmenen kertaa hintaan 50€.
▶️Varatessasi treenin netistä, järjestelmä ehdottaa sinulle maksua prepaid-kortilta! ▶️https://www.varaaheti.fi/kunnostamo/fi/prepaids

PERSONAL TRAINER-PALVELUT
yksilöille normaalisti, myös etävalmennuksena:
*psyykkinen valmennus
*ravintovalmennus
INBODY770 KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSET 20€
ajanvarauksella:➡️www.varaaheti.fi/kunnostamo

2. PIENRYHMÄVALMENNUKSEN TUEKSI
(ryhmissä on tauko)
*yksityinen TeamKunnostamo- facebook-ryhmä ja puhelut/videopuhelut/viestit/treeniohjeet
*Olen tukenasi vaikka ryhmävalmennus on tauolla.
*Treenistudio on käytettävissäsi sovitun mukaisesti

TREENISTUDION KÄYTTÖ YKSITYISESTI ilman valmennussuhdetta. Ota yhteyttä Anuun, mikäli haluat treenata Kunnostamon treenistudiolla itsenäisesti 75min/kerta. Etusijalla ovat aiemmin Anun valmennuksessa olleet henkilöt, ryhmäliikunnassa kävijät sekä nykyiset valmennettavat.
➡️anu.suotula@gmail.com tai 044 5577 677


PREPAID-KORTIT

LAHJAKORTIT summalla tai palveluun 
50€, 65€, 100€, 199€ *lahjakortin voimassaoloaika 12kk

 TUOTEMYYNTI mm. seuraavat tuotteet
Treenipäiväkirjat 11,50€
Vastuskuminauha vaaleanvihreä 10,90€
punainen 12,90€
Kehonhuoltopallo 7,50€/kpl
Triggerpoint putkirulla oranssi 49,00€
GuaSha-kampa 10,00€
Varaukset ja nouto Kunnostamolta, soita Anulle 0445577677 tai ajanvarausjärjestelmästä. Postitus tai toimitus Iissä on myös mahdollista.

Kaikki palvelut ja prepaidkortit sekä lahjakortit ovat myynnissä Kunnostamon nettiajanvarauksessa:
➡️Kun ostat prepaid-kortin, se osio löytyy yläkulmasta oikealta
➡️verkkopalvelussa voit maksaa kortilla, verkkopankissa yms.

LIIIKUNTAEDUT käyvät myös palveluihin/tuotteisiin. Suorita maksu verkossa/sovelluksella ja ota yhteyttä Anu 044 5577 677 tai anu.suotula@gmail.com
Eazybreak: https://bit.ly/2UmpJVo
Edenred: https://bit.ly/2xbE8fy
Smartum: https://bit.ly/3ba9P7z
Tyky+ :setelit
ePassi: https://bit.ly/2U37c1K

▶️Liikuntasetelit allekirjoituksella:
▫️Smartum-setelit
▫️ Tyky+setelit
Postitus tai toimitus postilaatikkoon Kunnostamo, Niittytie 36, 91100 Ii

Kunnostamon nettikauppa/-ajanvaraus


🧡Yksilövalmennus/ravintovalmennus/ ohjelmien ja ruokavalioiden tekeminen/ kehonkoostumusmittaukset/ etävalmennus

Myös uudet valmennukset voidaan aloittaa normaaliin tai sovellettuun tapaan.
☘️Tapaamisille tullaan vain täysin terveenä/oireettomana kuten normaalistikin. Jos sairastut, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Voimme tavata etänä skypen tai whatsappin välityksellä.
➡️Pienryhmävalmennukset ja säännöllinen viikottainen sisällä tapahtuva ryhmäliikunta ovat tauolla ja jatkuvat tilanteen salliessa. Pienryhmävalmennusten tapaamiset toteutuvat pidennetyllä aikataululla.
Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Valtioneuvosto ja toimivaltaiset viranomaiset saattavat päätökset ja suositukset voimaan valmiuslain, tartuntatautilain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Toimivaltaiset viranomaiset antavat tarkempia ohjeita vastuidensa mukaisesti. Hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle tiistaina 17. maaliskuuta 2020.

Kunnostamon osalta tämä tarkoittaa sitä, että pienryhmävalmennusten, ryhmäliikunnan ja tarvittaessa yksilövalmennusten osalta sovelletaan  YLIVOIMAINEN ESTE /FORCE MAJEURE-ehtoa:  “Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, pandemian tai sen riskin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, Kunnostamo /Tmi Anu Suotula riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, toimittaja vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Kunnostamo/Tmi Anu Suotulalta sopimuksen rikkomisesta. Ylivoimaisen esteen jälkeen toimittaja ja asiakas jatkavat sopimuksen sisällön mukaisesti, jos se suinkin on mahdollista vallitsevissa olosuhteissa.”

Pyrin tiedottamaan aktiivisesti toiminnasta, kehittämään uusia toimintamalleja valmennuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Pienryhmät ja viikottainen ryhmäliikunta jatkuvat heti kun se on mahdollista.


Kunnostamon tarvikekauppa palvelee. Tilaukset /Ostot Anulta treenitapaamisilla tai sopimuksen mukaan (soita 0445577677)

Kunnostamon ohjeet tartuntatautien (korona-virus) osalta:
💡Jos olet kipeänä tai tunnet olevasi tulossa kipeäksi: kova pääkipu, lihasarkuus, kurkkukipu, hengitystieoireet (nuha, yskä, keuhkotuntemukset), yleinen voimaton ja vetämätön olo joka yleensä enteilee flunssan tuloa), pysy silloin levossa ja kotosalla.
▫️
💡Kipeänä/sairaana treenaaminen ei ole terveellistä sinulle eikä kanssatreenaajille/ samoja treenitiloja käyttäville. Jos sinulla on varattuna valmennusaika tai treenistudion omatoimikäyttö, voit perua sen vielä viime hetkellä jos tunnet olosi huonoksi. Varausjärjestelmä tai Anu 0445577677.
▫️
💡Valmennustapaamisille tullaan vain täysin terveenä. Valmentajan kanssa voidaan tavata myös etänä/ puhelimitse ja hoitaa ruokavalioasiat, kuulumiset yms.sillä tavalla.
▫️
💡 Unen ja terveellisen ruokavalion lisäksi kohtuullinen liikunta parantaa vastustuskykyä. Mikäli kuntosalille meno kuitenkin ahdistaa, voi liikuntaa harrastaa toki muutenkin. Lenkki rauhallisella alueella tai kotijumppa voivat olla hyviä ja stressivapaita ratkaisuja saada liikunnan hyödyt ilman pelkoa korona- tai influenssatartunnasta.Jos salitreeni ei innosta tartuntariskin vuoksi, on kotitreeni oiva tapa pitää huolta kunnosta. Kotitreeniohjelmen tilaus: anu.suotula@gmail.com
▫️
🏋️‍♀️Paras tapa välttyä tartunnalta on huolehtia käsihygieniasta ja siisteydestä.Kädet olisi hyvä pestä ennen treeniä, puolivälissä treeniä sekä sen jälkeen (+käsidesi).
▫️
🏋️‍♀️Lisäksi salitreenaajan on hyvä pyyhkäistä kuntosalin penkit, painot ja muut tavarat ennen ja jälkeen niiden käyttämisen. Yleensä saleilta löytyy tähän tarkoitukseen välineet, mutta ei omienkaan mukana kantamisesta ole haittaa.
▫️
☘️Jos yskittää tai aivastuttaa, hoida asia niin ettei pisaroita lennä (kyynärtaive/paperi auttaa tässä) ja pese kädet tämän jälkeen.
▫️
💡Vältetään kosketusta omiin kasvoihin ja toisiin ihmisiin: ei kätellä eikä halata, poskisuukot heitellään vain etäältä ilmaan.

🧡Kiitos kun noudatat ohjeita.

Anu Suotula-Teppo/Kunnostamo
puh nro 0445577677
anu.suotula@gmail.com