Palvelut

Personal trainer, penkkipunnerrus

Personal training

Ammattilaisen tuella saavutat tavoitteesi ja nostat motivaatiosi uudelle tasolle! Personal training on kannattava sijoitus omaan hyvinvointiin. Valmennus on aina yksilöllinen kokonaisuus, jossa huomioidaan elämäntilanne sekä kuntotaso.

Tutustu palveluun »

InBody ja Energiatesti

Kunnostamon testauspalvelut selvittävät kuntotasosi luotettavasti. InBody770-kehonkoostumusmittaus on nopea, helppo, luotettava, turvallinen ja yksityiskohtainen tapa selvittää kehonkoostumus. Energiatesti selvittää montako energistä tuntia sinulla on päivässäsi.

Tutustu palveluun »

Treeniryhmät

Voimaa, suorituskykyä ja mukava porukka! Tämä treenimuoto innostaa ja motivoi sinua, joka haluat yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun. Ryhmässä saat vertaistukea ja iloisia onnistumisia.

Tutustu palveluun »
Psyykkinen valmennus, meditointi

Psyykkinen valmennus

Valmennuksen avulla tuetaan muutosprosessia, parannetaan suorituskykyä, tuetaan ja edistetään motivaatiota. Stressinhallinnan ja palautumisen avaimet voivat olla yhden keskustelun päässä!

Tutustu palveluun »
Treeniohjelmat

Treeniohjelmat

Teetkö samalla ohjelmalla kuukaudesta toiseen ja kehitys jumittaa? Yksilöllisesti tehty, tavoitettasi kohti vievä treeniohjelma motivoi ja piristää treeniäsi. Ammattilaisen tuella saavutat tavoitteesi ja nostat motivaatiosi uudelle tasolle!

Tutustu palveluun »