Psyykkinen valmennus

Psyykkinen valmennus, meditointi

Psyykkinen valmennus, stressinhallinta, palautuminen ja elinvoimaisuus tuovat elämääsi aivan uutta näkökulmaa

Asiakaskokemus: ”Tartuit juuri oikeisiin asioihin, kysyit oikeat kysymykset ja pääsin tavoitteeseeni avullasi.”

Tiedätkö oman palautumisen tason?
Väsyttääkö?
Onko elämässäsi jokin solmu, jonka haluat avata?

Psyykkinen valmennus

Valmennus on koulutetun psyykkisen valmentajan kanssa tapahtuvaa tavoitteellista työskentelyä. Valmennus voi liittyä esimerkiksi ihmisen muutosprosessin tukemiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Lisäksi psyykkisessä valmennuksessa tuetaan ja edistetään motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja. Nämä taidot liittyvät mm. keskittymiskyvyn ja tarkkaavaisuuden parantamiseen, palautumisen edistämiseen sekä vireystason, tunteiden ja ajatusten käsittelyyn.

  • Yksi tapaaminen 50 €

Stressinhallinta

Stressin tunnistaminen, aiheen kanssa työskentely keskustellen stressinhallintavalmentajan kanssa auttaa sinua eteenpäin. Tunnistat elämäsi stressitekijät ja voit vaikuttaa niihin. Jo yksi keskustelukerta voi auttaa!

  • Tapaaminen 45 min 50 €

Palautumisen optimointi

Keskustelutuokio palautumisesta. Kun haluat kartoittaa oman tilanteesi palautumisen suhteen ja keskustella palautumiseen liittyvistä asioista. Käymme läpi valmennustapaamisella tilannettasi, arvioimme kokonaiskuormitustasi ja saat vinkkejä palautumisen parantamiseen.

  • Tapaaminen 45 min 50 €

Palautumisen tueksi NEUROSONIC-mobiilipatja

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet (esim. ahdistus, unihäiriöt) helpottuu.

Käyttämällä eri tehoalueita ja ohjelmia saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Tämän lisäksi värähtely parantaa elimistön nestekiertoa. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron takia, ne myös toimivat paremmin.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Lue tästä lisää tutkimusnäyttöön perustuvia terveyshyötyjä; https://neurosonic.fi/pages/tutkimus

Neurosonic-hoidossa asiakas makaa mobiilipatjan päällä. Hoitoa varatessasi sinulla on valittavana erilaisia hoito-ohjelmia eri tarpeisiin, esimerkiksi palautumiseen ja rentoutumiseen on oma hoito-ohjelma. Hoito-ohjelmia on eri pituisia, yleisesti käytetään 30–45 min hoitoa.

Kuten muutkin hoidot, tämä hoitomenetelmä toimii usein parhaiten sarjahoitona. Hoidot voi ottaa esimerkiksi 3–5 hoitokäynnin sarjana, aluksi hoidot voivat olla kahdesti viikossa ja sitten harvemmin.

Neurosonic-sarjakortit löydät ajanvarausjärjestelmän prepaid-korttiosioista.

Varaa 30 min alku­kartoitus

Ajanvarauksesta näet myös muut Kunnostamon palveluiden vapaat ajat.