Treeniryhmät

Voimaa, suorituskykyä ja mukava porukka

VoimaNaiset-treeniryhmä alkaa elokuussa 
VARAA PAIKKASI 

VoimaNaiset-treeniryhmä syntyi tarpeesta tuoda naisten elämään lisää voimaa. Voimaa kehoon ja mieleen, lujuutta mennä ja tehdä, ohjata ajatus ja keskittyminen siihen tekemiseen mikä oikeasti toimii. Tarvitsemme voimaa nostaa, voimaa kantaa, elää ja tehdä. Ryhmän kantavat ajatukset ovat aitous, rohkeus ja sisukkuus. Tämä näkyy ryhmässä rentona olemisena, nauru raikuu ja tekeminen on mukavaa.

VoimaNaisten ryhmä on suorittamisesta vapaa. Yksilöt tekevät ryhmän yhdessä, ryhmähenki muovautuu paineettomassa ja sallivassa ympäristössä. Treenit muokataan jokaiselle sopivaksi siten, että on mahdollista osallistua kaikkiin tapaamisiin.

Tämä treenimuoto innostaa ja motivoi sinua, joka haluat yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun. Ryhmä antaa vertaistukea, onnistumisia ja iloa sekä lisäksi saat yksilöllistä valmennusta, kun ryhmä on riittävän pieni (4–8 osallistujaa). Yhteiset kannustavat ryhmätapaamiset sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla. Ryhmälle räätälöidyt liikuntaohjelmat ovat nousujohteisia mutta rennosti tehtävissä elämän pyörteissä.

Jos haluat treenata tehokkaasti, kasvattaa voimatasoja ja parantaa kuntoasi, treeniryhmä on hyvä valinta. Pienryhmässä opetellaan harjoitusohjelman mukaisten liikkeiden turvalliset tekniikat. Treeniryhmälle tehdään säännöllisesti vaihtuvat ohjelmat valmennusajalle Sportyplanner-sovellukseen.

”Ihanan rento, kannustava ryhmä, jokainen voi olla oma itsensä”
”Ryhmähenki 10+!”
”Aina oppii uutta! Tein ryhmävalmennuksen aikana uusia asioita ja opin omista vahvuuksista ja kehittämisalueista.”
”Erittäin hyvä ryhmä, ihan mahtava ryhmähenki!” 

Tulossa ryhmäliikuntaa syyskuussa

Tulossa ryhmäliikuntaa Kunnostamon treenistudiolla! Kehonhuolto +fasciapallorullaus tiistaina 10.9.2024 klo 17:45 Kehonhuoltotunti sisältää kevyen alkulämmittelyn ja kehonhuollon venytellen ja fasciapallolla. Lähdet

Lue lisää »