Tiina 49v

”Olen ollut ikuinen jojoilija ja kokeillut monet eri valmennukset netissä ja ryhmissä. Lukemattomat kerrat olen pudottanut 10-15kg ja aina ne ovat tulleet takaisin. Itseinhoni oli valtava kun en ”oppinut” pitämään niitä kilojani kurissa.

Anun löysin Facebookin kautta ja muutaman viikon mietin että uskallanko ottaa yhteyttä. No onneksi uskalsin! Arvelutti se kun en pysty käymään missään jumppapaikoissa työpäivieni pituuden vuoksi, vaan enemminkin kaipasin liikuntaa niin että voin yhdistää sen sujuvasti arkeen. Anu ymmärsi pointtini ja laati minulle omien toiveiden mukaisen liikuntakalenterin.
Minulla ollut aina kova tarve saada nopeasti tuloksia. Anun ajatus olikin että hiljaa hyvää tulee, mikä meinasi välillä ahdistaa kun paino ei lähtenytkään huimaa vauhtia putoamaan. Jossain vaiheessa huomasin, että itseinhoni oli hävinnyt, vaikka painoa ei ollut pudonnut kuin muutama kilo, niin mieli oli tosi iloinen ja positiivinen.

Meillä oli Anun kanssa kolmen kuukauden mittainen etävalmennus ja se toimi loistavasti. Sain Anulta ruokavalio-ohjausta ja liikuntaohjeet, ja ne sujahtivat osaksi elämääni todella hyvin.
Anun positiivisuus ei voi olla tarttumatta, kun hän löytää kaikesta aina jotain hyvää. Valmennusaika oli rikastuttava kokemus ja nyt hyvällä mielellä jatkan Anun opeilla eteenpäin. ”

Jaa tarina:

Facebook