Intensiivinen starttivalmennus/Nainen 27 vuotta

Kahden lapsen äiti tuli valmennukseeni. Aloitimme intensiivisen kahden kuukauden kuntoilu- ja ravintovalmennussetin. Tässä hänen kertomansa valmennuskokemus:

Aluksi ehkä epäilin onko minusta tähän, mutta lopulta ihan mielissään lähdin valmennukseen mukaan. Samalla kyllä ajattelin että saapa nähdä, ehtiiköhän ”aika käydä pitkäksi” ennen kuin tuloksia alkaa näkyä.

Liikuntapuolesta olin aika innoissani (paitsi salilla treenaaminen jännitti), ei tuntunut missään vaiheessa että liikuntaohjelmaa olisi ollut liikaa, taisinpa jopa liikkua vähän ”ylimääräisiäkin”. Ja salilla treenaaminenkin alkoi ihan kivasti luonnistua, kun sain hyvää ohjausta.

Ruokapuoli oli ehkä haastavampi juttu, yllätyin siitä kuinka paljon sai syödä oikeaa ruokaa! Mutta nyt siihen määrään ja rytmiin on kyllä jo tottunut! Pari kuukautta hujahti aika nopsaa ja oikeastaan koko sen ajan tuntui niin kuin sinä, Anu, olisit ollut minun olkapäällä ”vahtimassa” (hyvällä tavalla!!) ja ollut ihan varma siitä, että kaikki menee niin kuin pitääkin ja kuten olet suunnitellut ja tavoitteet saavutetaan.

Vaikka alkuun en ollut itse ollenkaan varma näkyykö mitään selvää muutosta kropassa ennen kesää, niin jouduinpa nielemään epäilykseni kun aloin huomaamaan jo reilun kuukauden jälkeen, että kyllähän se maha kiinteytyy ja käsiinkin on tullut jo vähän voimaa ja ehkä pieni hauiskin näkyy kun oikein pullistaa. (Minun rimpulanarukäsissä tämä on iso juttu.) Vaikka paino ei pudonnut niin senttejä lähti keskivartalosta kuitenkin, hämmentävää. Ihan huippua näin! En kyllä osannut ollenkaan ajatella että tuloksia tulee näin lyhyessä ajassa. Enkä olisi varmaan ikinä saanut itse omin neuvoin potkittua itseäni tälle mallille, että oikein odottaa treenipäivää! Onpa tainnut joku salihikikärpänen puraista…Kiitos kuuluu Anu sinulle!! Sinun ohjeitten mukaan olen saanut kropan jo nyt siihen kuntoon että on pakko välillä ihan varta vasten käydä kattomassa itseä peilistä. Ja mieluummin tietenkin niin että ei ole mitään peittävää pitkähihaista paitaa päällä!

Itseluottamusta olen saanut tästä valtavasti lisää ja sinulta tsemppiä ja motivointia. Aion kyllä vaan jatkaa tätä rataa eteenpäin! Räjäytit Anu tämän hyvälle alulle, kiitos!

Jaa tarina:

Facebook