Nainen 27v

Kahden lapsen höttö-äiti; minä. Ei nyt mitenkään hirveitä ylimääräisiä kiloja, mutta joka paikka semmoista pehmeää turvonnutta höttöä.Aloitimme Anun kanssa parin kuukauden kuntoilu- ja ravintovalmennussetin. Aluksi ehkä epäilin onko minusta tähän, mutta lopulta ihan mielissään lähin leikkiin mukaan. Samalla kyllä ajattelin että saapa nähdä, ehtiiköhän ”aika käydä pitkäksi” ennen kuin tuloksia alkaa näkymään.Liikuntapuolesta olin aika innoissani (paitsi salilla treenaaminen jännitti), ei tuntunut missään vaiheessa että liikuntaohjelmaa olisi ollut liikaa, taisinpa jopa liikkua vähän ”ylimääräisiäkin”. Ja salilla treenaaminenkin alkoi ihan kivasti luonnistua, kun sain hyvää ohjausta.Ruokapuoli oli ehkä haastavampi juttu, yllätyin siitä kuinka paljon sai syödä oikeaa ruokaa! Mutta nyt siihen määrään ja rytmiin on kyllä jo tottunut!Pari kuukautta hujahti aika nopsaa ja oikeastaan koko sen ajan tuntui niin kuin sinä olisit ollut minun olkapäällä ”vahtimassa” (hyvällä tavalla!!) ja ollut ihan varma siitä, että kaikki menee niin kuin pitääkin ja kuten olet suunnitellut ja tavoitteet saavutetaan.Vaikka alkuun en ollut itse ollenkaan varma näkyykö mitään selvää muutosta kropassa ennen kesää, niin jouduinpa nielemään epäilykseni kun aloin huomaamaan jo reilun kuukauden jälkeen, että kyllähän se maha kiinteytyy ja käsiinkin on tullut jo vähän voimaa ja ehkä pieni hauiskin näkyy kun oikein pullistaa. (Minun rimpulanarukäsissä tämä on iso juttu.)Vaikka paino ei pudonnut niin senttejä lähti keskivartalosta kuitenkin, hämmentävää. ihan
huippua näin! En kyllä osannut ollenkaan ajatella että tuloksia tulee näin lyhyessä ajassa. Enkä olisi varmaan ikinä saanut itse omin neuvoin potkittua itseäni tälle mallille, että oikein odottaa treenipäivää! Onpa tainnut joku salihikikärpänen puraista…Kiitos kuuluu Anu sinulle!! Sinun ohjeitten mukaan olen saanut kropan jo nyt siihen kuntoon että on pakko välillä ihan vartav asten käydä kattomassa itseä peilistä. Ja mielummin tietenkin niin että ei ole mitään peittävää pitkähihaista paitaa päällä!
Itseluottamusta olen saanut tästä valtavasti lisää ja sinulta tsemppiä ja motivointia. Aion kyllä vaan jatkaa tätä rataa eteenpäin! Räjäytit Anu tämän hyvälle alulle, kiitos!Anun kommentit: Kuntotestin tulokset:
Punnerrukset 21 (alussa 12 ”puolikasta matoa”) Istumaannousut 21 (alussa 19)
Kyykyt 29 (alussa 26) Vyötärö 94,5 (alussa 97) Lantio 71,5 (alussa 73)
Lihasta tuli silminnähden ja vyötärön alue ”tiivistyi”

Jaa tarina:

Facebook