Johanna 49v

Hän tuli valmennukseeni lokakuussa 2020. Alkuhaastattelun yhteydessä päätimme panostaa pidempään valmennusjaksoon. Tapasimme puolen vuoden aikana kymmenen kertaa ja muuten pidimme yhteyttä viestein tai puheluin. Tavoitteena oli parantaa kuntoa ja energiatasoja, koska väsymys oli ottanut yliotteen syksyn pimetessä.

Keskityimme aluksi ruokavalioasioihin ja kevyeen kotikuntoiluun. Puhuimme unen merkityksestä jaksamiseen ja energisoiviin asioihin elämässä. Johannalla on aktiivinen työ ja työmatkat hoituvat pyöräillen, joten arkiaktiivisuus oli jo hallussa. Annoskokojen säätäminen sekä aterioiden monipuolistaminen olivat ykkösjuttu, olo koheni näiden ansiosta. Mittasimme kehonkoostumusta InBody770-laitteella ja otimme mittoja vartalosta.

Loppumittauksessa olikin mahtava yllätys, että muutamilla pienillä muutoksilla olikin niin merkittävä vaikutus. ”Mistään merkittävästä ei tarvinnut luopua, päinvastoin! Tämä tuntui jotenkin niin helpolta, että olin varma, ettei mitään oikeastaan ole tapahtunut vartalon mittoihin.” Loppumittaus todisti toisin. Kaiken kaikkiaan vartalosta oli tippunut pois 27 cm ja paino oli pudonnut kokonaiset seitsemän kilogrammaa. ”Vaatteet on kyllä tuntuneet jotenkin istuvan paremmin, eivätkä enää purista.” Ihanteellinen tahti auttaa kehoa ja mieltä sopeutumaan muutokseen, eikä jokaista syötyä ateriaa tarvitse punnita. Opettelimme yksinkertaiset tavat sopivat annokset, ja se toimi hienosti. Johannan mielestä oli tärkeää, että valmennuksessa kuultiin asiakkaan toiveet ja otettiin ne huomioon ohjelmia ja valmennuksen etenemistä ajatellen. Kiitos Johanna! Viimeisellä valmennuskerralla Johanna päätti testata maastavetoa ja kilpailuvietti nosti päätään! Mahtavaa!

Jaa tarina:

Facebook