Asiakaskertomuksia

Treeniohjelmat
Minna: ”Anu on ihan loistava valmentaja! Ottaa hienosti huomioon valmennettavan lähtötason ja lisää sitten vähitellen haastetta sopivalla tavalla. Jos mietit lähtisitkö valmennukseen, niin ota ja varaa aika. Kyllä kannatti satsata omaan terveyteen.”

Laura: ”Anu on empaattinen, kannustava ja sopivasti haastava valmentaja. Anun asenne, opit ja ohjeet on jäänyt osaksi mun elämää niin liikunnassa kuin myös elämään suhtautumisessa yleensä, kiitos kun tiemme törmäsivät!”

Tuija: ”Anu on tosissaan asiakkaan tilanteeseen paneutuva valmentaja. Pitkämielinen ja kannustava vaikka sattuisi laiskempikin asiakas.”

Eija: ”Helposti lähestyttävä ja ymmärtävä. Hyvät, selkeät ohjeet kotitreeneihin ja paljon hyviä vinkkejä!”

Saija: ”Anu on koutsannut minua nyt useamman vuoden ja olen ollut todella tyytyväinen. Treeniohjelmat ovat olleet sopivasti haastavia ja minulle sopivia. Mukavuusalueelta olen joutunut poistumaan monta kertaa ja jälkeenpäin aina todennut miten palkitsevaa se on. Ylirasitustilan kolkutellessa kävin monet keskustelut Anun kanssa ja siitäkin selvittiin. Anu on kannustava, tarpeen tullen tiukka ja vaativa, empaattinen ja todella ammattitaitoinen. Anu on myös ollut kuuntelevana korvana ja olkapäänä, kun olen tilittänyt iloja ja murheita ja olen saanut asioihin uutta näkökulmaa. Monta tavoitetta on saavutettu yhdessä ja matka jatkuu edelleen yhdessä kohti uusia, isoja tavoitteita. Jos etsit personal traineria niin suosittelen lämpimästi!”

Outi: ”Kolmas vuosi Anun valmennuksessa menossa. Treenien vaihtelevuus niin salilla kuin lenkkipoluilla motivoi liikkumaan säännöllisesti. Huomioi erinomaisesti elämäntilanteen ja tavoitteet. Elämänmyönteinen ja ”tervejärkinen” ote. Suosittelen lämpimästi!”

Hanna A: ”Anu on valmentajana kannustava, empaattinen ja lämmin, mutta osaa tarvittaessa potkia liikkeelle. Anu pysähtyy kuuntelemaan, oli aihe mikä tahansa, ja se on tänä päivänä valtavan tärkeä taito!”

Tanja K: ”Helposti lähestyttävä ja lämmin persoona. Elämäntilanteeseen sopivat treenit, joita pystyi myös kotona tekemään. Avasi silmäni ”sokerikoukulle”, josta pääsin eroon.”

Tanja R: ”Olin Anun valmennuksessa 9 kuukautta. Tavoitteenani oli saada hyvä pohja lihaskuntoharjoittelulle ja tehdä siitä säännöllistä. Sen lisäksi toivoin vireystilan paranevan ja painon hieman tippuvan. Valmennuksen aikana kaikki tavoitteet täyttyivät. Anun valmennustyyliä on mielestäni ”lempeästi luja”. Anu osaa tukea oikealla tavalla oikeaan aikaan: välillä rauhoitellen ja kuunnellen sekä armollisuutta opettaen, välillä tiukemmin eteenpäin työntäen.”

Miia: ”Ystävällinen, iloinen ja ammattitaitoinen palvelu. Suosittelen lämpimästi.”

Pia: ”Anu on huippukoutsi, erittäin ammattitaitoinen. Hyvät treenit ja hyvät keskustelut kantaa pitkään.”

Leena: ”Ammatillisuus, osaaminen sekä empatiakyky näkyy Anun valmennuksessa. Suosittelen lämpimästi!”

Jaa tarina:

Facebook