Asiakaskertomuksia

Minna: Anu on ihan loistava valmentaja! Ottaa hienosti huomioon valmennettavan lähtötason ja lisää sitten vähitellen haastetta sopivalla tavalla. Jos mietit lähtisitkö valmennukseen, niin ota ja varaa aika. Kyllä kannatti satsata omaan terveyteen.

Laura: Anu on empaattinen, kannustava ja sopivasti haastava valmentaja. Anun asenne, opit ja ohjeet on jäänyt osaksi mun elämää niin liikunnassa kuin myös elämään suhtautumisessa yleensä, kiitos kun tiemme törmäsivät!

Tuija: Anu on tosissaan asiakkaan tilanteeseen paneutuva valmentaja.Pitkämielinen ja kannustava vaikka sattuisi laiskempikin asiakas

Eija: Helposti lähestyttävä ja ymmärtävä. Hyvät, selkeät ohjeet kotitreeneihin ja paljon hyviä vinkkejä!

Saija: Anu on koutsannut minua nyt useamman vuoden ja olen ollut todella tyytyväinen. Treeniohjelmat ovat olleet sopivasti haastavia ja minulle sopivia. Mukavuusalueelta olen joutunut poistumaan monta kertaa ja jälkeenpäin aina todennut miten palkitsevaa se on. Ylirasitustilan kolkutellessa kävin monet keskustelut Anun kanssa ja siitäkin selvittiin. Anu on kannustava, tarpeen tullan tiukka ja vaativa, empaattinen ja todella ammattitaitoinen. Anu on myös ollut kuuntelevana korvana ja terapeuttina kun olen tilittänyt iloja ja murheita ja olen saanut asioihin uutta näkökulmaa. Monta tavoitetta on saavutettu yhdessä ja matka jatkuu edelleen yhdessä kohti uusia, isoja tavoitteita. Jos etsit personal traineria niin suosittelen lämpimästi!

Outi: Kolmas vuosi Anun valmennuksessa menossa. Treenien vaihtelevuus niin salilla kuin lenkkipoluilla motivoi liikkumaan säännöllisesti. Huomioi erinomaisesti elämäntilanteen ja tavoitteet. Elämänmyönteinen ja ”tervejärkinen” ote. Suosittelen lämpimästi

Hanna A: Anu on valmentajana kannustava, empaattinen ja lämmin, mutta osaa tarvittaessa potkia liikkeelle. Anu pysähtyy kuuntelemaan, oli aihe mikä tahansa, ja se on tänä päivänä valtavan tärkeä taito!

Tanja K: Helposti lähestyttävä ja lämmin persoona. Elämäntilanteeseen sopivat treenit, joita pystyi myös kotona tekemään. Avasi silmäni ”sokerikoukulle”, josta pääsin eroon.

Tanja R: Olin Anun valmennuksessa 9 kuukautta. Tavoitteenani oli saada hyvä pohja lihaskuntoharjoittelulle ja tehdä siitä säännöllistä. Sen lisäksi toivoin vireystilan paranevan ja painon hieman tippuvan. Valmennuksen aikana kaikki tavoitteet täyttyivät. Anun valmennustyyliä on mielestäni ”lempeästi luja”. Anu osaa tukea oikealla tavalla oikeaan aikaan: välillä rauhoitellen ja kuunnellen sekä armollisuutta opettaen, välillä tiukemmin eteenpäin työtäen.

Oodi Anulle!

Katseesi seuraa matkaa, liikettä, hengitystä, rajoja minun matkaani itsestä sisään ja ulos katseesi myötä on helppoa oppia kuuntelemaan millaisia hyviä tekoja kehoni tarvitsee juuri nyt katse vahvistaa tahtoani pehmentää suuria vaatimuksiani heijastaa peilinä minulle tavoitteeni se ei tuomitse vaan keinuttaa turvallisesti kohti itsensä voittamista katse joka näkee kuinka minulla onkaan tahtoa ja voimaa muutokseen mikä innostaa, sinä muutat sen liikkeeksi mikä on vaikeaa, sitä helpotat kärsivällisesti mitä minä tahdon muuttaa, sen löydät sanoistani

Kiitos jokaisesta kipeästä lihaksestani ja parantavista sanoistasi!

Jaa tarina:

Facebook