Nuori äiti saa voimansa takaisin

Personal trainer, penkkipunnerrus

Nuoren kotiäidin elämäntapamuutoksen alkutaipaleen tuntemukset: 

”Ensimmäiseksi, kiitos Anu, sait minut taas nauttimaan liikkumisesta, vaikka se tekikin kipeää. Ensimmäiset kaksi viikkoa tuntui että kuolen. Sitten pelkäsin että en kuolekaan. Sitten helpotti. Anu ei suuttunut,  vaikka en aina jaksanut tehdä kaikkea sovittua, kun tunsin että muserrun kaiken alle ja sinnittelin hengissä vain sen tiedon varassa, että jossain on Enkeli, joka ajatteli minua kun en enää jaksanut pitää itsestäni huolta.

Anu puhui, rohkaisi, opetti luottamaan siihen että arkinenkin liikkuminen tekee hyvää. Jos en jaksanut tehdä ohjelmaa, otin lapsen selkääni ja punnersin. Jos en jaksanut lähteä lenkille, pelasin lasten kanssa pihalla jalkapalloa, jos en saanutkaan aikaiseksi käyttää kahvakuulaa, treenasin lasten painoa käyttäen..

Kahteen kuukauteen mahtui paljon pettymyksiä itseäni kohtaan, ja samalla paljon onnistumisen iloa; huomasin, että näinhän se menee, jokainen tekee sen minkä voi, niiden rajojen puitteissa mitkä itsellä on! Aluksi en jaksanut tehdä puolikkaita punnerruksia montaakaan, nyt menee lisäpainolla tuplaten. En jaksanut ennen liikkua minkään vertaa, nyt voin touhuta lasten kanssa ulkona tuntikausia hengästymättä.

Liikkuminen on tuonut elämänilon takaisin, ja nautin kun jaksan taas touhuta lasten kanssa! Kiitos Anu! ”

Jaa tarina:

Facebook