TREENISTUDIO

Miellyttävää, henkilökohtaista valmennusta treenistudiolla

Kunnostamon treenistudiossa olet Anu-valmentajan kanssa kahdestaan ja kynnys salitreenin aloittamiseen madaltuu. Alussa yleiselle kuntosalille meneminen saattaa hieman jännittää. Uusi paikka, uudet välineet ja paljon ihmisiä. Kotitreeni tuntuu liian kevyeltä tai vaivalloiselta vaihtoehdolta ja tällöin tulee helposti jäätyä sohvalle. Jos kuntosalilla muiden kanssa treenaaminen ei ole vielä sinun juttusi ja tuntuu epämukavalta, Kunnostamon treenistudio on varmasti oikea valinta sinulle.

MITÄ TREENISTUDIOLLA VOI TEHDÄ?

Kunnostamon 30 neliön kokoiselta treenistudiolta löydät ns. ”voimahäkin”, levytangon, mutkatangon, käsipainot 3-27,5kg, kahvakuulat, ylätaljan, alataljan, leuanvetotangon, dippitelineen sekä jumppapallon ja muut pienvälineet kompaktina kokonaisuutena.

Lisäksi jalkatreeniin sopivia laitteita salilla on yhdistetty jalkaprässi/ hack-kyykkylaite ja polvenojennus – ja koukistuslaite . Tasapenkki sekä vinopenkki, sekä hauiskääntöihin soveltuva laite, step-lauta ja hyppyboksi mahdollistavat myös monipuolisen treenin. Tämä välinesetti ja sinua ohjaava valmentaja opastamassa mahdollistaa koko kehon harjoittelun tehokkaasti ja turvallisesti.

MITÄ MUKAAN?
Mukaan tarvitset liikuntavaatteet ja juomapullon.

MITÄ MAKSAA?
Valmennuksessa olevien yhteiset harjoituskerrat treenistudiolla kuuluvat valmennusmaksuun.  Tervetuloa treenaamaan! Kuntosalivalmennusajat Kunnostamon treenistudiolle varattavissa: anu.suotula@gmail.com tai puh. +358 44 5577 677 tai nettiajanvarauksen kautta.  Valmennusaikana studion käytto on etuoikeutesi (4€/tunti/hlö).

 

salihauissali5 sali3 sali4  anu_kunnostamo anu_sali