TUOTEMYYNTI

TREENIPÄIVÄKIRJA…………11,50
Treenipäiväkirja on A5-kokoinen kierreselkäinen vihko, joka kulkee helposti mukana matkassa ja on näppärä käyttää.Treenipäiväkirjan avulla kirjaat harjoituksesi ylös ja seuraat kehitystäsi treenien edetessä.

VASTUSKUMINAUHA……….10,90
Vaaleanvihreä (extra kevyt)
Kuminauha sopii kevyeen harjoitteluun, alkulämmittelyyn sekä kuntouttamiseen.

VASTUSKUMINAUHA……….12,90
Punainen (kevyt)
Kuminauha sopii kevyeen harjoitteluun, alkulämmittelyyn sekä kuntouttamiseen.

TRIGGER POINT-PUTKIRULLA……49,00
Putkirullan avulla avaat tehokkaasti lihasjumeja sekä kiristyneitä lihaskalvoja. Putkirullan pinnassa on kolmiulotteinen kuviointi sekä kolme hierontavyöhykettä, jotka yhdessä pureutuvat syvälle lihaksiin. Maksimi käyttäjäpaino 225kg. Tuotteen koko 33 x 14 cm, paino 0,65kg.

GUA SHA-KAMPA/KRAPA……..10,00
Kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

KEHONHUOLTOPALLO…….7,50
Keltainen tai oranssi kehonhuoltopallo on valmistettu kumista. Joustaa hyvin vähän, joten on napakka vaativankin jumituksen hieronnassa.

FIT’N SHAPE KAHVAKUULA 12 kg….49,00
FIT’N SHAPE KAHVAKUULA 16 kg….59,00
Valurautakuula kovaan treeniin. Paino kohokuviona ja maalatulla pinnalla, kumipohja suojaa lattiaa. Hyvä peruskuula koti- ja pihatreeniin.

Tarvikekauppa toimii nettiajanvarauksen kautta▶️ TUOTEMYYNTI
Nouto sovitusti Kunnostamolta (Niittytie 36, Ii).
Maksu nettiajanvarauksessa tai maksukortilla.