VARAA AIKA

 

Kunnostamo on oikea valinta sinulle, joka arvostat yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. Pitkäkestoisen valmennuksen avulla  opit ymmärtämään mikä on olennaisinta juuri sinun hyvinvointisi ja parhaan suorituskyvyn kannalta.

Jokainen valmennus alkaa tutustumiskäynnillä. Käynnin aikana keskustelemme valmennustarpeesta, aikataulusta sekä sisältöön liittyvistä asioista. Jokainen valmennus on omanlaisensa, asiakkaan tarpeisiin suunniteltu kokonaisuus. Valmennuksessa edetään asiakkaan kuntotason ja valmiuksien mukaan. Varaa tutustumiskäynti yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan nettiajanvarauksesta.

  Nimi (*)

  Sähköposti (*)

  Puhelinnumero (*)

  Osoite ja paikkakunta (*)

  Olen kiinnostunut

  YksilövalmennusDUOvalmennusPienryhmävalmennusPalautuminenPienyhmävalmennusYritys- ja ryhmävalmennus, luennot, workshopit

  VIESTI *

  Painamalla lähetä-nappia hyväksyn, että sivusto voi tallentaa ja käsitellä tietojani

  Varaamalla ajan hyväksyt nämä varausehdot. Hyväksyn, että ajanvaraussivusto voi tallentaa ja käsitellä tietojani.

  Voit peruuttaa tai muuttaa valmennusaikasi vähintään 24 tuntia ennen tapaamisen alkua ajanvarausjärjestelmässä tai soittamalla/WhatsApp-viestillä numeroon 0445577677 (alle 24h muutokset/äkilliset muutokset/sairastumiset.).  Peruuttamattomasta tai alle 24h perutusta varauksesta peritään 100% maksu tai tapaaminen katsotaan käytetyksi. Tulethan terveenä ja tuoksutta tapaamiseen. En valitettavasti voi valmentaa sisäilmayliherkistymiseni myötä voimakkaasti tuoksuvia  tai sisäilmaongelmatiloissa asuvia/työskenteleviä asiakkaita.