RAVINTOVALMENNUS

Ravintovalmennuksessa opit tunnistamaan itsellesi sopivan ruokavalion. Ravintovalmennus ei ole pikadieetti. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan arjessa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Ravintoneuvonta 85€
Ravintoneuvonta sopii sinulle, joka haluat vinkkejä ravitsemuksesi ongelmakohtiin ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravitsemukseen liittyen. Ravintoneuvonnassa tapaat ravintovalmentajan ja tapaamisen aikana pureudutaan sinun valitsemaasi ravitsemuksen ongelmakohtaan. Lähi- tai etätoteutus 60 min.

Tavoitteen mukainen, yksilöllinen ruokavalio 79€
– listaus ruoka-aineista ja määristä
– perustuu antamiisi pohjatietoihin: paino, pituus, aktiivisuus, harjoitusmäärä, allergiat
– ravintolisäohjeistus tarvittaessa
-tarkan ruokavalion tekemiseksi suosittelen käymään luonani kehonkoostumusmittauksessa (InBody770)

Henkilökohtainen ravinto-ohjaus seurannalla 299€
Valmennuskokonaisuus sisältää alkukartoituksen ja ravintoneuvonnan sekä yhteydenpidon ja edistymisen seurannan kahden kuukauden ajan. Sisältää InBody-mittauksen alussa ja lopussa, muu toteutus etänä (sähköpostit, viestit)

Hinnat sisältävät alv. 24%
Kunnostamo pidättää oikeuden valmennuspakettien sisällön ja hintojen muutokseen.

Saan jonkin verran palautetta tekemästäni työstä myös Instagramiin yksityistilini puolelle. Avaan siellä elämäni solmukohtia, koska koen sen olevan lohdullista itselleni mutta toimii myös vertaistukena.

Missioni ihmisenä ja valmentajana on saada ihmiset kukoistamaan. Tämä tapahtuu syvässä yhteydessä, luottamuksellisesti keskustellen ja vierellä kulkien.

Personal trainer ja psyykkinen valmennus yhdessä toimii🧡. Matka jatkuu lempeän mutta tiukan valmennusotteen myötä myös valmennuksen jälkeenkin. Kiitos tärkeistä sanoistasi, ihana J🧡