Personal training

Mitä valmennus sisältää?

Personal training -valmennuspolku alkaa sillä, että käymme yhdessä läpi taustaasi, toiveitasi ja tavoitteitasi (Tutustumiskäynti 30 min.)  Käynnin aikana keskustelemme valmennustarpeesta, aikataulusta sekä sisältöön liittyvistä asioista. Alkukartoitus ja tavoitteiden asettaminen on tärkeää, jotta löydämme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan harjoitussuunnitelman. Ammattilaisen tuella saavutat tavoitteesi ja nostat motivaatiosi uudelle tasolle!

Jokainen valmennus on omanlaisensa, asiakkaan tarpeisiin suunniteltu kokonaisuus. Pääsääntöisesti valmennus sisältää aina harjoitusohjelman ja ruokavalioneuvontaa, usein teemme myös kuntotestin ja mittaukset, mutta ne eivät ole pakollisia. Tuki ja neuvonta kuuluu luonnollisesti mukaan. Valmennuksessa edetään asiakkaan kuntotason ja valmiuksien mukaan, eli et saa viisijakoista salitreeniohjelmaa jos et ole kuntoillut ollenkaan edellisten kuukausien aikana. Varmistan valmennustapaamisten aikana, että salitreenaaminen on turvallista ja tehokasta ja perustekniikat ja liikemallit käydään läpi aina ennen kuin päästän sinut toteuttamaan ohjelmaa itsenäisesti. Harjoitusohjelmat ovat kirjalliset, kuvalliset ja videoidut.

Valmennustapaamiset voidaan käyttää eri tavoin, esim. tehdään salitreeni, lenkkeillään, lasketaan mäkeä, tutustutaan liikuntapaikkoihin, keskustellaan eri aiheista, käydään ruokakaupassa, rentoudutaan, venytellään..

Paljonko valmennus maksaa?

Valmennuksella on aina hinta. Perushinta on 199€/kk, jolla saat koko valmennuksen sisällön lisäksi kaksi tapaamista. Lisätapaamiset maksavat 50€/kpl ja ne voidaan suunnitella mukaan heti sopimuksentekohetkellä eli tapaamisia voi olla viikossa jopa kolme ja kuukaudessa 12kpl -sinä päätät miten intensiivisesti haluat harjoitella valmentajan kanssa!

Voit itse valita, kuinka usein harjoittelet trainerin kanssa – jotkut treenaavat useita kertoja viikossa kun taas toiset tapaavat traineria harvemmin esimerkiksi ohjelman päivityksen ja tavoitteiden päivittämisen tiimoilta. Yhdessä trainerin kanssa löydätte juuri sinulle sopivan rytmin tapaamisille.

Henkilökohtainen valmennus on satsaus hyvinvointiisi pitkälle tulevaisuuteen. Lähde rohkeasti kokeilemaan ja varaa ensimmäinen tapaamisesi täällä.

Harjoitustapaamiset valmentajan kanssa antavat mainion pohjan omatoimiseen, tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun. Tapaamiset ovat Iissä Kunnostamon yksityisellä ja rauhallisella treenistudiolla, jossa harjoittelet Anu-valmentajan kanssa kahdestaan. Jokainen valmennuspolku on yksilöllinen ja valmennuksesta sovitaan aina kirjallisesti.

Valmennuksen aloittajalle suosittelen vähintään kahta valmennustapaamista kuukaudessa (199€/kk).
Mitä enemmän valitset valmennustapaamisia, sitä paremmin saat tuloksia ja pysyt motivoituneena. Valitse tästä montako tapaamista haluat kuukautta kohti, valmennustapaamisten määrä voi vaihdella kuukausittain. Valmennuksen vähimmäiskesto on kolme kuukautta.

Varaa maksuton tutustumiskäynti

Harjoitusohjelmointi sisältää liikuntamuotoja, jotka sopivat juuri Sinulle. Harjoitusohjelma myötäilee aikataulujasi, tilannettasi ja tavoitteitasi, elämäntilanteesi ja terveydentilasi kokonaisuudessaan huomioiden. Valmennus etenee maltilla ja suorituskykyä nostetaan pitkällä aikavalillä, jotta turha ylikuormittuminen ja rasitusvammat vältetään.

Valmennuksen esimerkkisisältö:

SuperKunnostamo sisältää 18 tapaamista kolmen kuukauden aikana.

-maksuton tutustumiskäynti (tilanteen kartoitus ja valmennuksesta sopiminen)
-aloitushaastattelu + esitietolomakkeen täyttäminen
-lihaskuntotesti, liikkuvuus, kehonkoostumus (Energiatesti ja/tai InBody770-mittaus)
-tavoitteenasettelu, välitavoitteet-kokonaiskuormituksen hahmottaminen
-psyykkinen valmennus (arvot, kokonaiskuormitus, tunnesäätely)
-motivointi, tuki ja kannustus
-sähköposti-/puhelintuki
-valmennustapaamisia sovittu määrä
-yksilölliset harjoitusohjelmat Sportyplannerilla (kuvalliset, sanalliset ja videoidut ohjeet)
-harjoitusohjelmien päivitys säännöllisesti
-ravintovalmennus ruokapäiväkirjan tai haastattelun perusteella (Sulamo)

YKSILÖVALMENNUS

Valmennus on aina valmennettavan mukainen kokonaisuus. Yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole, vaan valmennus muototuu yksilölliseen muotoonsa valmennuksen edetessä. Elämänmyönteisyys, sopivan positiivinen asenne ja kiva yhdessätekeminen ovat ykkössijalla!

Valmennuksen perusmaksu/etävalmennus 99€/kk (ei tapaamisia) jonka lisäksi laskutetaan valmennustapaamisten määrä +50€/kpl/hlö/tapaaminen
Yksi tapaaminen kuukaudessa 149€/kk
Kaksi tapaamista kuukaudessa 199€/kk
Kolme tapaamista kuukaudessa 249€/kk
Neljä tapaamista kuukaudessa 299€/kk
Tapaamisia voi olla enemmänkin!

Parhaimmillaan hyvä personal trainer on “vierelläkulkija, ei takapiru.” 
Viisautta on kuunnella mitä asiakas sanoo, viisaampaa on kuulla, mitä asiakas tarkoittaa ja auttaa häntä täydestä sydämestä.

DUOVALMENNUS

Valmennus pariskunnalle, perheen kesken tai kaverikaksikolle. Kaksin aina kaunihimpi!
DUOvalmennuksen hinta koostuu valmennuksen perushinnasta 99€//kk/hlö sekä tapaamisten lukumäärästä.
Kun käytte valmennuksessa yhteisenä aikana (60min/duo), maksatte tapaamisesta kuukausimaksun lisäksi 35€/hlö/tapaaminen (70€/duo/tapaaminen).
Myös yksilövalmennustapaamiset sopivat DUOvalmennuksen lisäksi: +50€/hlö/tapaaminen.
Esimerkiksi kaksi tapaamista/kuukausi DUOvalmennusta maksaa 169€/kk/hlö

Varaa itsellesi tai lahjaksi ihanaa omaa aikaa suoraan Kunnostamon nettiajanvarauksesta

Vaihtoehdot personal trainer-paketeille löydät ajanvarauksesta.
  • Testauspalvelut: InBody770-kehonkoostumusmittaus, Energiatesti, Cooperin testi
  • Treeniohjelmat kotiin, salille, kahvakuula, kehonpaino yms.
  • Ohjaustunnit, kehonhuolto,
  • Psyykkinen valmennus
  • Ravintovalmennus, ravintoneuvonta ja valmiit ruokavaliot
  • Etävalmennuspalvelut
  • Pienryhmävalmennus

Hinnat sisältävät alv. 24% valmennus/ tilausohjaukset ja 10% ryhmäliikunta

Kunnostamo pidättää oikeuden valmennuspakettien sisällön ja hintojen muutokseen.