VALMENNUKSET

VALMENNUSPAIKKA AUKI

📌6-12kk valmennusjakso
📌personal trainer-valmennus
📌ravintovalmennus
📌 psyykkinen yksilövalmennus (NLP)

🧡Olen erikoistunut aloitteleviin, erityisen paljon tukea tarvitseviin asiakkaisiin, jotka haluavat harjoitella omassa rauhassa yksityisellä treenistudiolla. Toimitilana on treenistudio, johon asiakas tulee valmennustapaamisille ja treeni tapahtuu ilman kuntosalihälinää tai muita ihmisiä, joita olisi esimerkiksi julkisella kuntosalilla.
🧡Valmentaminen on parhaimmillaan läsnäoloa, opastamista, harjoitusohjelmointia arkeen sopivaksi, turvallisen tekniikan ohjausta ja asiakkaan kannustamista. Minua kiinnostaa asiakkaan tarina ja hänen taustatilanteensa, joka on johtanut yhteydenottoon. Jokaisen asiakkaan tausta on erilainen ja se määrittää miten valmennus lähtee liikkeelle ja miten siinä edetään. Valmennukseni on kannustavaa, motivoivaa ja minulla on myötätuntoinen tapa lähestyä asiakasta. Arvostan kuitenkin suoraa, kaunistelematonta puhetta asiakkaan tilanteesta ja yhdessä etsimme hänelle ratkaisua ongelmiin. Olen enemmänkin vierellä kulkija kuin ”komentelija”, joka kertoo mitä pitäisi tehdä.

💚Työskentelin aiemmin useita vuosia kaupan alalla sekä EU-hankkeissa. Kouluttauduin personal traineriksi Trainer4Youn koulutusputkessa ja olen täydentänyt osaamistani useilla alan kursseilla ja koulutuksilla. Lempilajejani ovat voimaharjoittelu, kahvakuulailu, talviuinti sekä kestävyyslajeista pyöräily ja luontoliikunta. Minulla on kaksi lasta, mies, labradorinnoutaja ja kissa. Lisäksi olen aktiivinen yhdistystoimija Iin Yrittäjien hallituksessa.

”Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista elämän valmennusta, ei vain hampaat irvessä treenaamista! Valmentaja huomioi yksilön elämäntilanteen, lähtötason ja toiveet hienosti. Tarvittaessa suunnitelmia muutettiin viime tingassa, aina tilanteen mukaan, eikä edetty tietyllä kaavalla. Mahtavaa tieto-taidon soveltamista, vertaistukea ja esimerkillistä valmennusta. Elämänkokemus näkyi positiivisella tavalla ja aito välittäminen oli läsnä.”

Kunnostamon palvelut voit maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla.

Koulutustausta:
Terveysliikunnan (liikuntalääketeteen) perusopinnot 25op /Itä-Suomen Yliopisto /Avoin yliopisto 2019
Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30op/ Itä-Suomen Yliopisto /Avoin yliopisto 2017
Certified True Coach NLPersonal trainer (True Hearts NLP Finland) 2017
NLP Master Practitioner (True Hearts NLP Finland) 2015
NLP Practitioner (True Hearts NLP Finland) 2014
Ravintovalmentaja (Trainer4You) 2014
Personal trainer (Trainer4You) 2012
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You) 2011
Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You) 2011
Spartan Fighter Instructor (Spartan Gear) 2011
Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You) 2010
Liikunnan ammattitutkintoon johtavat opinnot (LAT)/ Virpiniemen liikuntaopisto 2011
Liiketalouden tradenomi (AMK)/ Oulun seudun ammattikorkeakoulu 2003
Liiketalouden merkonomi/ Oulaisten Instituutti 2000
Ylioppilas/ Haapaveden lukio 1997

Lyhytkurssit ja koulutukset:
Foamroller/Putkirullaus
Fasciakäsittelyt GuaSha-krapa
Kehonpainoharjoittelu
Selätä säästöliekki
Optimal training
Optimal fatloss
Optimal muscle
Zumba Bacic 1 & 2

 

LUETHAN EHDOT!
**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7 vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: anu.suotula@gmail.com
Kunnostamo
Niittytie 36
91100 Ii
puh. 0445577677