PSYYKKINEN VALMENNUS

Asiakaskokemus: “Tartuit juuri oikeisiin asioihin, kysyit oikeat kysymykset ja pääsin tavoitteeseeni avullasi”

PSYYKKINEN VALMENNUS
Valmennus on koulutetun psyykkisen valmentajan kanssa tapahtuvaa tavoitteellista työskentelyä. Valmennus voi liittyä esimerkiksi ihmisen muutosprosessin tukemiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Lisäksi psyykkisessä valmennuksessa tuetaan ja edistetään motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja. Nämä taidot liittyvät mm. keskittymiskyvyn ja tarkkaavaisuuden parantamiseen, palautumisen edistämiseen sekä vireystason, tunteiden ja ajatusten käsittelyyn.
Tapaaminen 45 min 75€
Etätoteutus puhelu/videotapaaminen 30min 45€

PSYYKKINEN VALMENNUS-paketti……..500€

Kesto 3-4kk
Sisältää alkukartoituksen sekä tapaamiset/ etätapaamiset
2-3 viikon välein ja harjoitukset kotiin
Tapaaminen 45 min ja etätoteutus puhelu/videotapaaminen 30min
Aloitetaan valmennus alkukartoituksella (15min./20€) Tutustumme ja saat hieman kertoa tilanteestasi, tavoitteestasi valmennuksen suhteen. Ota valmennusmaistiainen!

STRESSINHALLINTA
Stressin tunnistaminen, aiheen kanssa työskentely keskustellen stressinhallintavalmentajan kanssa auttaa sinua eteenpäin. Tunnistat elämäsi stressitekijät ja voit vaikuttaa niihin. Jo yksi keskustelukerta voi auttaa!
Tapaaminen 45 min 75€
Etätoteutus puhelu/videotapaaminen 30min 45€

Lisäosat psyykkiseen valmennukseen sekä stressinhallintaan Firstbeat-Hyvinvointianalyysi ja Neurosonic-mobiilipatjan käyttö

AVAINSANAT:
Psyykkinen valmennus. stressinhallinta, palautuminen, tietoinen läsnäolo, arvokeskustelu, rajoittavat uskomukset, tunteiden tunnistaminen ja säätely, erilaiset pelot, tunnesyöminen, tavoitteisiin pääsy, sosiaalisen vuorovaikutuksen parantaminen, jännittämisestä pääsy, minäkuvan parantaminen, itsevarmuuden lisääminen
En ole laillistettu terapeutti, mutta olen käynyt koulutuksia psyykkisen valmentamisen, hyvinvoinnin ja palautumisen aiheista sekä lukenut paljon alan kirjallisuutta. Olen hyvä ihmistuntija, osaan esittää oikeat kysymykset ja herättää ajattelemaan. Valmennuskeskustelujen myötä “punainen lanka” löytyy!

OPINNOT:
Psyykkinen valmentaja /Trainer4You
Stressinhallintavalmentaja /Trainer4You
NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Personal trainer True Coach
Tietoisen läsnäolon hyvinvointivaikutukset
Palautumisen asiantuntija/Trainer4You