KESÄKISA

Kesä- ja heinäkuun ajan kestävä KESÄKISA ottaa huomioon samalla tavalla hyötyliikuntakerrat, kuntosalitreenit, puutarhan kuopsutukset, leikkipuistoliikunnan kuin leppoisan pyöräretken.
Mikä on sinun suosikkitapasi liikkua? Osallistu liikuntainnon levittämiseen sosiaalisessa mediassa #kunnostamonkesäkisa2021 ja kutsu ystäväsi mukaan!

KISAPASSI

Kaikki voivat osallistua! Säännöt ovat helpot ja jokainen niitä noudattanut on mukana arvonnassa. Kesäkisan vastuullinen järjestäjä on Kunnostamo. Klikkaa kuvaa isommaksi ja tulosta selaimen tulostuspainikkeesta.

Säännöt:
1️⃣ Kunnostamon KESÄKISAAN osallistuva täyttää kisapassin ja palauttaa sen 15.8.2021 mennessä:
a) postitse osoitteeseen Kunnostamo, Niittytie 36, 91100 Ii b) tai tuomalla kisapassin Kunnostamon postilaatikkoon. Merkitse postisi ”KESÄKISA 2021”
c) Vaihtoehto kisapassille on lähettää sähköpostilla omat liikuntakerrat ja yhteystiedot Kunnostamolle sähköpostitse anu.suotula@gmail.com
2️⃣Hyväksyttävä kisapassisuoritus on vähintään 20 ainakin puolen tunnin liikuntakertaa, ihan mitä tahansa lajia kahden kisakuukauden aikana. Huomaa kuitenkin, ettei tunnin suorituksesta voi tehdä kahta merkintää vaan kertojen on oltava erillisiä. Lajin voit valita omista suosikeista tai kokeilla jotain aivan uutta, kirjoita laji ja päivämäärä korttiin tai sähköpostiin.
3️⃣Kaikkien kesäkisaan osallistuneiden kesken arvotaan neljä Kunnostamon lahjakorttia (yhteensä 100€) sekä tuotepalkintoja. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eivätkä ne ole vaihdettavissa rahaksi.
4️⃣Kesäkisaan osallistuneiden nimet kerrotaan Kunnostamon sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla perjantaina 20.8.2021. Arvonnan voittajat saavat tiedon sähköpostilla ja nimet julkaistaan Kunnostamon eri kanavissa.

Liikunnallista kesää toivoo
Anu Suotula-Teppo/Kunnostamo
anu.suotula@gmail.com
www.kunnostamo.com