KUNNOSTAMO

Yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. 

Pitkäjänteinen työ palkitaan. Oletpa aloitteleva kuntoilija tai pitkän linjan salillakävijä, valmennuksesta on sinulle varmasti hyötyä. Opit valmennuksessani turvallisen tavan harjoitella ja tehokkaat treenitekniikat, nostat kuntotasosi uudelle ulottuvuudelle  sekä opit tavoitettasi tukevan ruokailumallin.

Personal training

Jokaisen asiakkaan tausta on erilainen ja se määrittää miten valmennus lähtee liikkeelle ja miten siinä edetään. Valmennukseni on kannustavaa, motivoivaa ja minulla on myötätuntoinen tapa lähestyä asiakasta. Arvostan kuitenkin suoraa, kaunistelematonta puhetta asiakkaan tilanteesta ja yhdessä etsimme hänelle ratkaisua ongelmiin.

Lue lisää

Ravintovalmennus

Milloin ravintovalmennukseen? Kun haluat muokata kehon ulkonäköä tai parantaa kehonkoostumusta tai haaveilet jaksavasi olla virkeänä koko työpäivän – valintasi on ravintovalmennus! Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan arjessa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Yhdistettynä terveellinen ruokavalio säännölliseen liikuntaan on hyvä sijoitus! Tarjoan palvelullani avaimet hyvään psyykkiseen sekä fyysiseen kuntoon, sen saavuttamiseen ja ylläpitämiseen.

Lue lisää

Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Pienryhmävalmennus yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Yhteiset kannustavat ryhmätapaamiset samanhenkisen ja -kuntoisen ryhmän kanssa sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla. Ryhmälle räätälöidyt liikunta- ja ravitsemusohjeet tekevät harjoittelusta innostavaa ja tehokasta.Ryhmävalmennuksessa valmennettava voi halutessaan myös testata yksilövalmennusta.  Ryhmäliikuntaa viikoittain.

Lue lisää