KUNNOSTAMO

Yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. 

Olen erikoistunut aloitteleviin, erityisen paljon tukea tarvitseviin asiakkaisiin, jotka haluavat harjoitella omassa rauhassa yksityisellä treenistudiolla. Toimitilana on treenistudio, johon asiakas tulee valmennustapaamisille ja treeni tapahtuu ilman kuntosalihälinää tai muita ihmisiä, joita olisi esimerkiksi julkisella kuntosalilla. Kynnys julkisille saleille menemiseen voi johtua erilaisista syistä, esimerkiksi ujous tai sosiaalisten tilanteiden pelko, omien kuntosalitaitojen puutteellisuus, masennus ja keskittymishäiriöt jne. Valmennuksen edetessä asiakas yleensä rohkaistuu ja uskaltaa paremmin käydä liikkumassa itsenäisesti.

Personal training

Minua kiinnostaa asiakkaan tarina ja tausta, joka on johtanut yhteydenottoon. Jokaisen asiakkaan tausta on erilainen ja se määrittää miten valmennus lähtee liikkeelle ja miten siinä edetään. Valmennukseni on kannustavaa, motivoivaa ja minulla on myötätuntoinen tapa lähestyä asiakasta. Arvostan kuitenkin suoraa, kaunistelematonta puhetta asiakkaan tilanteesta ja yhdessä etsimme hänelle ratkaisua ongelmiin. Olen enemmänkin vierellä kulkija kuin ”komentelija”, joka kertoo mitä pitäisi tehdä.

Lue lisää

Ravintovalmennus

Milloin ravintovalmennukseen? Kun haluat muokata kehon ulkonäköä tai parantaa kehonkoostumusta tai haaveilet jaksavasi olla virkeänä koko työpäivän – valintasi on ravintovalmennus! Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan arjessa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Yhdistettynä terveellinen ruokavalio säännölliseen liikuntaan on hyvä sijoitus! Tarjoan palvelullani avaimet hyvään psyykkiseen sekä fyysiseen kuntoon, sen saavuttamiseen ja ylläpitämiseen.

Lue lisää

Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Pienryhmävalmennus yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet.Yhteiset kannustavat ryhmätapaamiset samanhenkisen ja -kuntoisen ryhmän kanssa sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla.Ryhmälle räätälöidyt liikunta- ja ravitsemusohjeet tekevät harjoittelusta innostavaa ja tehokasta.Ryhmävalmennuksessa valmennettava voi halutessaan myös testata yksilövalmennusta.  Ryhmäliikuntaa viikoittain.

Lue lisää