YKSILÖVALMENNUS

Jokainen valmennus on yksilöllisesti koostettu huomioiden valmennettavan aikatauluja, tilannetta, jaksamista sekä tavoitetta. Valmennuksen keskeisenä ajatuksena on kokonaisvaltainen tilanteen hahmottaminen, kehon viestien kuunteleminen, pitkäjänteinen työ ja hyvään oloon keskittyminen.

Kunnostamon Anu-valmentaja kannustaa ja tsemppaa Sinua eteenpäin uuden elämäntavan oppimismatkallasi. Harjoitustapaamiset valmentajan kanssa antavat mainion pohjan omatoimiseen, tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun.

Kaikki valmennettavani ovat hyvin erilaisissa elämäntilanteissa ja olen etuoikeutettu, kun saan olla mukana todistamassa elämäntapamuutoksen fiksua toteuttamista. Pyrin hahmottamaan jokaisen valmennettavan tilanteen ja kokonaiskuormituksen ja valmennus alkaa haastattelulla. Ensimmäinen käynti eli ns. tutustumiskäynti on maksuton. Tapaamisen aikana keskustelemme tilanteestasi ja valmennustarpeestasi

Maksuvälineet:
Käteinen
Epassi
Eazybreak
Edenred
Smartum-setelit ja -verkkomaksu
Tyky-setelit
Laskutus

Lahjakortit
Lahjakortin hankkiminen onnistuu helpoimmin sähköpostin välityksellä. Laita sähköpostiin seuraavat tiedot(anu.suotula@gmail.com) : saajan nimi, lahjakortin arvo, maksajan yhteystiedot. Toimitan lahjakortin ja laskun sähköpostiisi.

OTA YHTEYTTÄ Kunnostamon Anu-valmentajaan. >>

VARAA AIKA: NETTIAJANVARAUS