YHTEYS

Kunnostamo on oikea valinta sinulle, joka arvostat yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. Pitkäkestoisen valmennuksen avulla  opit ymmärtämään mikä on olennaisinta juuri sinun hyvinvointisi ja parhaan suorituskyvyn kannalta.

Varaa tästä linkistä aika tutustumiskäyntiin!

Kun jätät alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian. Tutustumiskäynnillä (30min.) kartoitat yhdessä Anu-valmentajan kanssa tavoitteesi ja polun siihen pääsemiseksi. Huomioithan, että konsultaatio ei sisällä valmennusta, vaan sen tarkoitus on löytää sinulle paras palvelu vaihtoehdoista, jonka avulla pääset tavoitteeseesi lyhimmässä ajassa ja budjettiisi sopivan valmennuksen avulla.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Asuinpaikka:Mistä kuulit Kunnostamosta?
 Google Facebook tai muu sosiaalinen media Ystävä / tuttava suositteli Työpaikalta Muualta, mistä? Kerro alla olevaan kenttään:Olen kiinnostunut:?
 Personal training –ohjauksesta Kilpaurheilijan voima- tai kestävyysvalmennuksesta Ravinto- ja elämäntapavalmennuksesta Yksilöllisestä kuntosaliohjelmasta ja sen ohjauksesta Ryhmävalmennuksista Palveluista työpaikalleni tai omalle yritykselleniKerro lyhyesti valmennustarpeestasi *

Kunnostamo / Tmi Anu Suotula

Niittytie 36
91100 II

Phone:044 5577 677

E-mail:anu.suotula@gmail.com

Website:http://kunnostamo.com