Ryhmä- ja yritysvalmennus

Keho&MieliKunnostamo / Pienryhmävalmennus
Aloitus torstaina 29.8.2019 klo 17:30!
Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi, mitä sinulle kuuluu? Oletko pysähtynyt kuuntelemaan kehosi viestejä tai ehtinyt tulkita niitä? Oletko jumissa elämäntilanteessa, jossa et voi hyvin mutta olisit valmis muutokseen, jos joku vähän auttaisi?
– Kaipaatko muutosta omaan hyvinvointiisi?
– Onko arkesi ajoittain kuormittavaa?
– Stressaatko?
– Nukutko huonosti?
– Jääkö liikkuminen vähemmälle?
– Eikö paino putoa, vaikka tekisit mitä tahansa?
– Tuntuuko sinusta välillä, että voimavarat ovat lopussa?
Keho &MieliKunnostamo on hyvinvointivalmennus, jossa keskitymme keventämään mieltä ja arkea sekä kehoon kertynyttä kuormitusta pienin askelin. Ryhmä kokoontuu kahdeksan viikon ajan ja lisäksi voit tavata valmentajaa yksilötapaamisissa näin halutessasi.
Pienet muutokset ovat usein kaikkein toimivimpia elämäntapamuutoksessa. Valmennuksen teemoina ovat itsensä arvostaminen, stressinhallinta, riittävä ravitsemus, liikunta, uni, palautuminen, rentoutuminen, kehonhuolto, arvot ja motivaatio.
Valmentajana toimii personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, NLPersonal trainer Anu Suotula-Teppo
Hinta: 199€
Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit ja -etuudet, kuten mm. Smartum, Edenred, Tyky+, ePassi, EazyBreak.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: anu.suotula@gmail.com
Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17:30–19:00.
Tapaamiskerroilla keskustelemme sekä liikumme lempeästi tai reippaasti tai teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita.
Saat valmennuksen tueksi kotitreeniohjelman, kuntosaliohjelman, ravitsemusvinkkejä ja pohdintatehtäviä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus yksilövalmennustapaamisiin (50€/kerta) ja Kunnostamon treenistudion omatoimikäyttöön (4€/kerta).
Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Olet lämpimästi tervetullut aloittamaan syksyn lempeällä tutustumismatkalla itseesi!
Asiakaskokemus: ”Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista elämän valmennusta, ei vain hampaat irvessä treenaamista! Valmentaja huomioi yksilön elämäntilanteen, lähtötason ja toiveet hienosti. Tarvittaessa suunnitelmia muutettiin viime tingassa, aina tilanteen mukaan, eikä edetty tietyllä kaavalla. Mahtavaa tieto-taidon soveltamista, vertaistukea ja esimerkillistä valmennusta. Elämänkokemus näkyi positiivisella tavalla ja aito välittäminen on läsnä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, paljon oppineena ja saavuttaneena! Kiitos Anu tästä matkasta!”
Pienryhmävalmennus TEHOKUNNOSTAMO
Aloitus keskiviikkona 28.8.klo 18!
huom! RYHMÄ ON TÄYNNÄ, ilmoittaudu varalle tai syksyn toiseen aloitukseen (aloituspäivä sovitaan myöhemmin)

Kahdeksan viikon monipuolinen, tehokas treenisetti jolla pääset tekemisen makuun!

Treeniohjelmat kahdeksan viikon ajalle, alku-ja loppumittaukset, treenit salilla, ulkona ja luonnossa
(mäki, HIIT ja hermolepotreenit), porukan ja valmentajan tuki, kaikki samassa paketissa.
Tervetuloa mukaan!
Hinta 129€/osallistuja

Ilmoittautuminen on nyt auki: anu.suotula@gmail.com

#kunnostamo #tehokunnostamo

LUETHAN EHDOT!
**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).
Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**
TILAUSOHJAUKSET

Kaipaatko ryhmällenne mukavaa liikunnallista TYKY-toimintaa/ Virkistyspäivän aktiviteettia/ Polttariohjelmaa/ Synttäriyllätystä? Tilausohjaukset tapahtuvat asiakkaan aikataulujen mukaan joustavasti ja luotettavasti eivätkä ne vaadi suuria käytännön järjestelyitä. Tulen ohjaamaan ryhmäänne kutsumaanne paikkaan. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä laidasta laitaan vuodesta 2010 alkaen. Liiku hyvällä mielellä- hyvässä seurassa!

– Kahvakuulaohjaus
– Muu ryhmäliikuntaohjaus
– Kuntotestaus
– Kuntosaliohjaus
– Ryhmän toiveiden mukaan räätälöity ohjaus

Ohjausten hinnat esitetty ohessa. Erikoista valmistelua vaativat tilausohjaukset hinnoitellaan erikseen.

Yksityisryhmät 100€
Yritysryhmä 150 €
max. 15 henkilöä, valitsemassanne paikassa

Hinnat sisältävät edestakaiset matkakulut yhteensä maksimissaan 40 km Iistä kohteeseen. Hinnat sisältävät alv. 24 %

OTA YHTEYTTÄ Kunnostamon Anu-valmentajaan.

Ohjauksen kuvaaminen, videoiden ja kuvien julkaiseminen on sallittua. Merkitse tällöin kuvaan tunniste #kunnostamo Otan mielelläni kuvia julkaistavaksi Facebook-sivulleni ja Instagram-tililleni sekä markkinointitarkoituksiin. Ilmoitathan minulle mikäli et halua tulla kuvatuksi.