TREENISTUDIO

Miellyttävää, henkilökohtaista valmennusta treenistudiolla
Kunnostamon treenistudiossa olet Anu-valmentajan kanssa kahdestaan ja kynnys salitreenin aloittamiseen madaltuu. Kuntosalille meneminen saattaa hieman jännittää. Uusi paikka, uudet välineet ja paljon ihmisiä. Kotitreeni tuntuu liian kevyeltä tai vaivalloiselta vaihtoehdolta ja tällöin tulee helposti jäätyä sohvalle. Jos kuntosalilla muiden kanssa treenaaminen ei ole vielä sinun juttusi ja tuntuu epämukavalta, Kunnostamon treenistudio on varmasti oikea valinta sinulle.

MITÄ MUKAAN?
Kunnostamon 30 neliön kokoiselta treenistudiolta löydät ns. ”voimahäkin”, levytangon, mutkatangon, käsipainot 3-22,5kg, kahvakuulat, ylätaljan, alataljan, leuanvetotangon, dippitelineen sekä jumppapallon ja muut pienvälineet kompaktina kokonaisuutena. Lisäksi jalkatreeniin sopivia laitteita salilla on yhdistetty jalkaprässi/ Hack-kyykkylaite sekä hauiskääntöihin soveltuva laite. Tasapenkki sekä vinopenkki, step-lauta ja hyppyboksi mahdollistavat myös monipuolisen treenin. Tämä välinesetti ja sinua ohjaava valmentaja opastamassa mahdollistaa koko kehon harjoittelun tehokkaasti ja turvallisesti. Mukaan tarvitset liikuntavaatteet ja juomapullon.

MITÄ MAKSAA?
Valmennuksessa olevien yhteiset harjoituskerrat treenistudiolla kuuluvat valmennusmaksuun. Yksittäiset treenikerrat valmentajan kanssa (ilman valmennussuhdetta) alkaen 30min 45€. Tervetuloa treenaamaan!
Kuntosalivalmennusajat Kunnostamon treenistudiolle varattavissa: anu.suotula@gmail.com tai puh. +358 44 5577 677 tai nettiajanvarauksen kautta. Varatessasi esitä päivä-/aikatoivomus, haluatko treenata 30 vai 60 min ja minkälaisen treenin haluat tehdä.