KUNNOSTAMO

Yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. 
Valmennus luodaan aina yksilöllisesti vastaamaan aikataulujasi, tilannettasi ja tavoitettasi koko elämäntilanteesi huomioiden. Valmennuksen keskeisenä ajatuksena on kokonaistilanteen hahmottaminen, kehon viestien kuunteleminen, pitkäjänteinen työ ja hyvään oloon keskittyminen. Kunnostamon Anu-valmentaja kannustaa ja tsemppaa Sinua eteenpäin uuden elämäntavan oppimismatkallasi. Harjoitustapaamiset valmentajan kanssa antavat mainion pohjan omatoimiseen, tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun. Elämä on täynnä mahdollisuuksia!
Personal training
Kunnostamon valmennus avaa Sinulle oven uuteen elämäntapaan. Saat tukea ensimmäisissä askelissasi uudella polullasi. Kunnostamon valmentaja kannustaa ja tsemppaa Sinua eteenpäin uuden elämäntavan ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentaja innostaa ja ohjaa Sinua tekemään pitkäkestoisia, laadukkaita ratkaisuja päivittäisissä valintatilanteissa. Valitse Sinulle sopivin valmennusvaihtoehto.

Lue lisää

Ravintovalmennus
Ravintovalmennuksessa tutustut lähtökohtatilanteeseen valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti. Valmennustapaamisella saat ohjeet kuinka parantaa ruokailutottumuksiasi vastaamaan energiantarvettasi ja tavoitettasi. Ilman polttoainetta kulkevaa ikiliikkujaa ei ole vielä keksitty, joten sinunkin täytyy saada ravinnosta energiaa liikkumiseen.

Lue lisää

Ryhmä- /Yritysvalmennus
Pienryhmävalmennus yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Yhteiset kannustavat ryhmätapaamiset sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla ja ryhmälle räätälöidyt liikunta- ja ravitsemusohjeet tekevät harjoittelusta innostavaa ja tehokasta. Ryhmävalmennuksessa pääset myös testaamaan yksilövalmennusta, sillä ryhmä kokoontuu yhdessä säännöllisesti ja yksilötapaamisissa valmentajan kanssa. Myös tilausohjaukset.

Lue lisää