KUNNOSTAMO

Yksilöllistä valmennusta elämänmyönteisellä asenteella. 
Valmennus luodaan aina yksilöllisesti vastaamaan aikataulujasi, tilannettasi ja tavoitettasi koko elämäntilanteesi huomioiden. Valmennuksen keskeisenä ajatuksena on kokonaistilanteen hahmottaminen, kehon viestien kuunteleminen, pitkäjänteinen työ ja hyvään oloon keskittyminen. Kunnostamon Anu-valmentaja kannustaa ja tsemppaa Sinua eteenpäin uuden elämäntavan oppimismatkallasi. Harjoitustapaamiset valmentajan kanssa antavat mainion pohjan omatoimiseen, tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun. Elämä on täynnä mahdollisuuksia!
Personal training
Kunnostamon valmennus avaa Sinulle oven uuteen elämäntapaan. Saat tukea ensimmäisissä askelissasi uudella polullasi. Kunnostamon Anu-valmentaja kannustaa ja tsemppaa Sinua eteenpäin uuden elämäntavan ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentaja innostaa ja ohjaa Sinua tekemään pitkäkestoisia, laadukkaita ratkaisuja päivittäisissä valintatilanteissa.

Lue lisää

Ravintovalmennus

Milloin ravintovalmennukseen? Kun haluat muokata kehon ulkonäköä tai parantaa kehonkoostumusta tai haaveilet jaksavasi olla virkeänä koko työpäivän – valintasi on ravintovalmennus! Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan arjessa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Yhdistettynä terveellinen ruokavalio säännölliseen liikuntaan on hyvä sijoitus! Tarjoan palvelullani avaimet hyvään psyykkiseen sekä fyysiseen kuntoon, sen saavuttamiseen ja ylläpitämiseen.

Lue lisää

Ryhmä- /Yritysvalmennus
Pienryhmävalmennus yhdistää personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Yhteiset kannustavat ryhmätapaamiset sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla ja ryhmälle räätälöidyt liikunta- ja ravitsemusohjeet tekevät harjoittelusta innostavaa ja tehokasta. Ryhmävalmennuksessa pääset myös testaamaan yksilövalmennusta, sillä ryhmä kokoontuu yhdessä säännöllisesti ja yksilötapaamisissa valmentajan kanssa. Myös tilausohjaukset.

Lue lisää